zondag 19 mei 2013

Even bijpraten

Nog steeds ben ik heel erg blij dat mijn art quilt  
komt te hangen in Alkmaar, maar tegelijkertijd pieker ik
mij suf waarom de quilt niet helemaal voldoet aan
een art quilt. Daarom lees ik in het pinksterweekend het boek Art Quilts in Nederland van A tot Z en hopelijk werkt dit verhelderend.

Misschien is het iets om de cursus Quilten Speciaal te gaan 
volgen. Ik wil dit wel heel erg graag, maar het is natuurlijk de vraag of ik hiervoor geselecteerd word (er zijn meer 
aanmeldingen dan plaatsen). Ook twijfel alom, kan ik het en heb ik er voldoende tijd voor. Voorlopig nog even heel
erg diep nadenken.


Vrijdag de EB74 vaarklaar gemaakt. Het is altijd een klus om het touwwerk weer op de juiste plaats te hangen. De rest is na zoveel jaren varen routine. Aan het einde van de dag lag ons bootje er weer toppie bij. 

Helaas konden wij niet blijven (bereikbaredienst dit weekend) en dus maar weer in het schiphuis gevaren. Vandaag ging er een koningin vandoor met een gedeelte van het volk. Ze was er voor de tijd van het jaar wel heel erg vroeg bij.

Gelukkig settelde ze zich op reik hoogte, dat maakt het vangen een 
stuk makkelijker.


Morgen gaan de pony's op concours.
Marloes en Rebecca zitten in de wedstrijdcommissie maar doen zelf ook mee. Op de valreep nog even de pony's wassen en de menwagen poetsen.

Ze waren echt even los van man en kind en hebben gezellig een hapje mee gegeten. Henk gaat morgen ook mee. Met mijn bereikbaredienst blijf ik thuis. Ga plantjes verspenen, quilten en nog heel veel meer. Kortom de dag wordt te kort.1 opmerking:

  1. Dat boek is echt goed he? Ik denk dat je Quilten Speciaal prima kan doen, maar het kost wel aardig wat tijd. Niet erg, het is heel goed opgebouwd en door de mix van artquilt docenten en textielkunst docenten ga je anders kijken naar je werk. We hebben het er nog wel eens over!

    BeantwoordenVerwijderen