woensdag 15 mei 2013

Droom van de aarde komt te hangen

Gisteravond kwam de mail binnen met de bevestiging dat mijn quilt "Droom van de aarde" komt te hangen op de Algemene tentoonstelling in Alkmaar. De hele avond heb ik juichend doorgebracht, tjonge wat ben ik er blij mee. De avond van te voren werd ik gebeld door Gerrie Schoonebeek. Mijn quilt voldoet niet helemaal aan de criteria van een artquilt maar is toch wel mooi, eigentijds en hedendaags en is dus door de selectie gekomen.
Ik snap en zie zelf ook dat mijn quilt nog lang geen art quilt is. maar hoe ik dat in volgende werkstukken moet gaan bereiken??  Ik wil hier graag tijdens de eerst volgende AQGO over brainstormen. Extra Leuk vindt ik het dat Ina Klugt haar idee├źn over eigentijds en hedendaags ook binnen het quiltersgilde gehanteerd wordt. 

Mijn quilt "niet de blokken, maar de lijnen" is niet door de selectie gekomen. Nou ja, dat kan en ik vind het helemaal niet erg. Maar wat zijn het een ontzettend aardige vrouwen bij het quiltersgilde. Eerst kreeg ik de afwijzing en raakte ik in verwarring. Dus een mail en gelijk een hele geruststellende mail retour. Vervolgens kwam de bevestiging van "Droom van de aarde" waarop ik juichend reageerde.  Laat op de avond kreeg ik een hele aardige reactie retour. Allemaal vrijwilligerswerk en dan zo klantgericht, ik vind het top!

4 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk zeg. En het is een prachtige quilt hoor, ook al zijn er misschien criteria mismatches, er moet wat overblijven om aan te werken! Van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn en terecht want ik vond het een prachtige quilt. Gefeliciteerd ! groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!! Wat leuk! Maar het is dan ook een hele mooie quilt. Tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!! Nog meer reden om naar Alkmaar af te reizen. Ik ga je zien binnenkort!
  http://quiltaart.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen