wie is joIk ben geboren in Frieslanden heb mijn jeugd doorgebracht op een boerderij grenzend aan de Slachte en de Zeedijk.*
Daar waar de Achterhoek aan het Twentseland grenst is nu in het buurtschap Lochuizen mijn thuis. Hier woon ik met mijn lief en onze dieren. 

In 2004 ben ik quilt lessen gaan volgen
Tijdens een overzichtstentoonstelling van de geschiedenis van de quilt in het Friesmuseum maakte ik in 2008 kennis met art quilten. 
Voor het eigen maken van nieuwe technieken heb ik veel workshops gevolgd. In 2014 was ik zo ver dat ik toegelaten werd tot een tweejarig specialisatie traject voor topamateurs die experimenteel werken in de lijn van art quilts. 

Inmiddels maak ik fulltime textielkunst.
Mijn geboortegrond en de natuur op en rond ons erf is mijn grote inspiratiebron. Ook de actualiteit, een tekst van een popsong of een regel van een gedicht kan het denkproces op gang brengen. 

 Ik ben lid van:
- Diversity Art (een collectief waarin 10 kunstenaars zijn verenigd met ieder een
  eigen uitdrukkingsvorm, materiaal gebruik en diversiteit in presentatie vorm).
- kunstkring BArt (Berkelland Art)
- teQStiel 
- Zoo-Tex


De Slachte een voormalige waterkering, 42 km lang dwars door Friesland en ruim duizend jaar oud. De Zeedijk die het Friese land beschermt tegen de Waddenzee. De dijk met een prachtig uitzicht over het land met in de zomer de groene akkers en in de winter de grijze klei. Aan de andere kant van de dijk het Wad met aan de overkant bij helder weer de eilanden en in het donker de lichten van de vuurtorens.