zondag 8 september 2019

De laatste loodjes

Yes, mijn werk voor de wedstrijd van het textielfestival 2020 in Leiden is klaar. Ruimschoots op tijd op de foto’s en het invullen van het formulier na.

Foto's maken
Voor het maken van de foto’s  ben ik naar de kust in het Heitel├ón getogen. Een dingetje waar ik geen rekening mee had gehouden, vrijdag waaide het loei hard. Aan de waddenkust lukte het niet, bij het IJsselmeer ging het iets beter.
Ik en mijn 3D werkstukje hadden moeite met de harde wind, de ogen moesten zelfs af en toe even dicht voor het op  waaiende zand.
Stukken beter ging het met het werkstuk Happy seal. Een tijd geleden heb ik dit werkstuk gemaakt en het was er bij gebleven om er foto’s van te maken op locatie.  Omdat het  een zwaar werkstuk is met  visnettentouw als drager bleef het goed liggen. Zo kon ik er met de ruwe zee op de achtergrond mooie foto’s van maken.
happy seal (for a healthy sea)
Insturen
Nu de foto's klaar zijn kan ik het formulier inclusief de foto's digitaal versturen naar de wedstrijdcommissie van het textielfestival.  Het formulier dwingt mij tot korte  en krachtig beschrijving. Deze week ga ik er nog even goed over nadenken en hoera ik ben ruim voor de deadline van 1 oktober klaar. Volgens mij is dit echt de eerste keer dat ik niet in tijdnood zit.

3 opmerkingen:

  1. Een bijzonder idee, om je foto's daar te maken. Ik ben erg benieuwd om je werk.straks in het echt te zien, in Leiden. Hopelijk gaat dat me lukken.....veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's en wat heerlijk dat je het ruim op tijd klaar hebt. Wat zou ik het graag in het echt zien. Vrees helaas dat ik niet in Nederland ben volgend jaar mei.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, ik ben NIRA SHALOM, ik ben hier om dit goede nieuws over de hele wereld te verspreiden over hoe ik mijn ex-liefde terugkreeg. Ik werd gek toen mijn liefde me vorige maand verliet voor een ander meisje, maar toen ik een vriend ontmoette die me voorstelde aan Baba Wale da Wiseman, de grote boodschapper, vertelde ik mijn probleem aan Baba Wale over hoe mijn ex-liefde me verliet en ook hoe ik een baan moest krijgen in een heel groot bedrijf. Hij zei alleen tegen me dat ik op de juiste plek ben gekomen waar ik mijn hartewens zal krijgen zonder enige bijwerkingen. Hij vertelde me wat ik moest doen, Nadat het was gedaan, In de volgende 2 dagen, Mijn liefde belde me op en zei sorry dat ik voor nu en ook in de volgende week nadat mijn liefde me had geroepen om te zijn smeken om vergeving, ik werd opgeroepen voor een interview in het door mij gewenste bedrijf waar ik als supervisor moest werken. Ik ben zo blij en overweldigd dat ik de hele wereld moet vertellen hoe Baba Wale me helpt mijn hartewens te vervullen. Baba Wale is een specialist in allerlei soorten spreuken en goede magie. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met Baba Wale op het volgende e-mailadres: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Bedankt later

    BeantwoordenVerwijderen