donderdag 5 april 2018

Zoo-tex

Het zit er op mijn eerste expositie met de textielgroep Zoo-tex en het was een feestje

Paasweekend
De kunstroute Lochem was van zaterdag t/m maandag en trekt ieder jaar veel bezoekers. Het voordeel van een groep is dat je de aanwezigheid kunt verdelen, maar het verveelde mij niet.
Het is zo leuk om met geïnteresseerde bezoekers te praten over onze passie TEXTIEL, ik had best nog wel een dagje aanwezig willen zijn.Maar eerst poetsen en inrichten
Samen met twee collega's hadden wij het atelier van het Landgoedhotel Woodbrooke opgeruimd en gepoetst.
De donderdag stond  in het teken van de expositie inrichten. Een zeer relaxte dag, die begon om 10.30 uur met koffie in het hotel.
Toen hup, aan het werk met tussen de middag een overheerlijke lunch en om 15.30 uur was de klus geklaard.

Raku stoken
Paasmaandag was voor mij en mijn lief een raku stookdag. Mooie en minder mooie resultaten, maar volgens mij is dat een beetje inherent aan het raku stoken.

De dag werd afgesloten met het door alle leden en partners gezamenlijk opruimen van het atelier van het Woodbrooke hotel. Daarna hebben wij in het hotel een toast uitgebracht op het succesvolle weekend.

Volgende week
Ik verheug mij op volgende week. Ik mag van donderdag t/m zaterdag exposeren tijdens de Patchwork & Quiltdagen in Rijswijk. Dinsdag ga ik de expositie inrichten en gisteren heb ik alvast mijn werk uit de galerie in Roosendaal opgehaald.

Ondertussen wordt het een beetje voorjaar en na een dagje buiten klussen is het tijd voor een beloning op ons favoriete bankje


2 opmerkingen: