woensdag 18 mei 2016

Op een roze wolk

Op dit moment leef ik op een roze wolk.

Van expositie in Hoog Keppel heb ik genoten en het was een zeer bijzondere ervaring en een succes.

Zaterdag was de laatste les van QS13, het was een gouden dag.
Zo fijn om iedereen weer te zien, de prachtige eindopdrachten, de fantastische feedback van Hanny en de slagroom op het toetje was toch wel dat mijn eindopdracht goed is. Op advies van Hanny is de bovenkant nu de onderkant waardoor het nog mooier is. Het landschapje verdriet zit nu op de schouder (verdriet draag je mee, je leven lang) en het landschapje mijn gelukkige thuis zit nu aan de voorkant (wat dichter bij het hart).


Kijk  op de pagina Quilten Speciaal 13 en Jo voor de verslaglegging van de eindopdracht. 

Zaterdag opent mijn solo-expositie 'Handen vol werk' in de 'Olde Smederije' aan de Borculoseweg 4 in Neede.


ik ben bezig met de laatste puntjes op de i en ik vind het een uitdaging om in mijn eigen dorp te exposeren.
In de regionale kranten is er aandacht voor de expositie en dat is fijn, ik hoop op veel belangstelling.


Vorige week was er een excursie naar landgoed de Wiersse. Een prachtige landschapstuin en zeer bijzonder is de grote zaal van Victor de Stuers. Hier een paar foto's van  het borduurwerk in de lambrisering.
Voor foto's van de tuin, kijk even op de pagina Buitenleven en Jo 

6 opmerkingen:

 1. Wat geweldig om dit te lezen over je werk! Ik zou graag komen kijken, maar weet niet of het gaat lukken? In elk geval veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me die roze wolk helemaal voorstellen! Graag kom ik in juni op weg naar Groningen langs op je tentoonstelling. Kan dat dan nog? Het krantenartikel is te klein om te kunnen lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig Jo. Kan me voorstellen dat je ongelooflijk blij bent en terecht dat je mooie werk nu zoveel waardering krijgt. Heel veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn voor je, je mag super trots zijn op jezelf dat je deze mooie creatieve weg bent ingeslagen. Veel succes met je tentoonstelling

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geweldig als je werk zoveel positieve aandacht krijgt! Daar krijg je zelf weer veel nieuwe energie van! Geniet met volle teugen!

  BeantwoordenVerwijderen