woensdag 4 mei 2016

Klaar voor de opening van de expositie

Het feest kan beginnen.
Mijn eerste echte (groep)expositie  van 6 t/m 8 mei van 12.00 - 17.00 uur in het kerkje van Hoog Keppel. 

Op de valreep heb ik nog een map gemaakt voor de beschrijving van mijn werk en een controle van de  ophangsystemen was ook geen overbodige luxe.  Voor het kunstwerk "Berkelland Paardenland is het kerkje te hoog, mijn lief heeft op de valreep hiervoor nog een ophangsysteem gemaakt.

Gistermiddag alles zorgvuldig in bobbeltjesplastic gepakt en gisteravond de auto ingepakt. Mijn lief was op de valreep ook  nog even heel druk met mij.


Vanmorgen vroeg vertrokken om het kerkje in te richten en omdat het voelt als mijn feestje heb ik onderweg  alvast genoten van onze prachtige AchterhoekDe  organisatie (lees vrijwilligers) hadden het kerkje al helemaal leeg gemaakt, er was koffie en wij konden aan de slag. 

Het is  bijzonder leuk om zo met de organisatie en de collega kunstenaars aan het werk te zijn en ik was heel erg blij met de hulp. 

Op vrijdag 6 mei om ongeveer 12.30 uur wordt de expositie met een officieel tintje geopend en deze middag kunnen de bezoekers ook genieten van pianospel. 


Op vrijdag en zaterdag ben ik aanwezig, op zondag helaas niet, maar zondag ondervindt  Hoog Keppel  ook hinder van de Giro. De wielrenners flitsen met een gemiddelde snelheid van 44km door de Achterhoek, ruim voor het passeren worden de wegen afgesloten. 

Mijn blog lezers en Facebook vrienden zijn van harte welkom en misschien is het een idee om de expositie te combineren met  de kunst4daagse Bronkhorst, klik hier en te genieten van de Achterhoekse natuur

Hoog Keppel is niet groot, de kerk staat prominent in het midden van het dorpje, het is dus niet moeilijk te vinden.
Voor de tomtommers onder ons, het adres is Burg. van Panhuysbrink 11. 


5 opmerkingen:

 1. Mijn plan om langs te komen is nog niet verworpen. Dank voor het adres, die heb ik nodig voor 9292OV!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige locatie en wat een mooie indruk door de foto's, heel veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie plek om te mogen exposeren. Heel veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes gewenst op deze mooie plek! En vooral ook veel plezier...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes met je eerste expositie! Ziet er goed uit op deze fraaie locatie!

  BeantwoordenVerwijderen