dinsdag 26 januari 2016

Het is tobben

Het is tobben met het Groninger project. Ik zit nog niet op het goede spoor en ben nog heel erg zoekende.
Hoewel het zondag uitstekend quilt weer was, toch maar met al dat getob even afleiding gezocht en naar een expositie geweest.


Op dit moment is er in Galerie te Lintelo in Haaksbergen een expositie van Clemens Briels . Pas op 46 jarige leeftijd besloot hij definitief om kunstenaar te worden. Van die begin periode hebben wij een zeefdruk. Inmiddels zijn zijn kunstwerken opgenomen in diverse  kunstcollecties. Hij is als eerste Nederlandse kunstenaar verkozen tot "Official Olympic Artist" voor de Olympische Winterspelen in Salt Lake City in 2002.
In ieder werkstuk zag ik een quilt. Beroepsdeformatie? En mocht je in de buurt van Haaksbergen wonen. Het is echt een bezoekje waard en nog te bezichtigen tot as zondag. 

Maandagmiddag was het speelmiddag met Gerrie. Wij hebben geĆ«xperimenteerd met ons eerder geschepte papier. Leuk werk en het wordt wel wat, alleen was de tijd weer veel te kort. 

de rafeltjes nog afknippen

nog in bewerking
nog in bewerking


En als laatste het artikel over mijn quiltactiviteit in de Twentsecourant Tubantia. Het is volgens mij een leuk promotie artikel geworden over quilten en over  kunstkring Art. Ook wordt het Quiltersgilde aangehaald. Graag had ik hier nog wat meer over willen vertellen, maar op een of andere manier is dat niet goed uit de verf gekomen. Een beetje dom van mijzelf vind ik.   

5 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar je tobbertje!! Tot gauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, jij worstelt toch ook nog wel eens! Dat schijnt bij het kunstenaarsvak te horen maar het blijft niet leuk. Succes, niet opgeven dan gaat het je vast weer lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige tentoonstelling. Zo kleurig.
  Vervelend dat je werkstuk niet wil lukken. Hang het even ergens waar je veel naar kunt kijken, misschien zie je dan wat niet lekker gaat. Of even met iemand sparren.
  Heel veel succes, hoop dat het je gaat lukken. Je maakt zulke mooie dingen, dus dat komt vast goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer goed bezig, ik zou het artikel heel graag volledig lezen, kun je de foto ook groter uploaden? Bedankt voor de tip van de expo, ook de moeite waard zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je artikel. Jammer dat we het niet kunnen lezen. Wat een mooie tentoonstelling. Ik val uiteraard op de prachtige kleuren, maar ook de vormen zijn erg origineel. Ben wel blij te lezen dat jij ook wel eens worstelt als je bezig bent. Zo herkenbaar! Maar het gaat goed komen, even laten rusten, of er iemand naar laten kijken. Daarna gaat het ineens weer lukken. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen