maandag 11 januari 2016

Weer terug in het gewone leven

Met het afgelopen weekend de laatste nieuwjaarsactiviteiten (zaterdag mijn familie en zondag de buurt) begint nu echt weer het gewone leven van alledag.
Ondertussen heb ik niet stilgezeten. Tussen de kerstboom, de oliebollen en appelbollen door heb ik aan mijn huiswerk voor QS13 gewerkt, kijk even op de pagina QuiltenSpeciaal13 en Jo voor de resultaten.
Zoals ik mij had voorgenomen is  mijn
website online en zoals jullie kunnen zien is de
lay-out van mij blog aangepast, er is nu een eenduidige stijl. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken  en heb mij aangemeld als lid bij Kunstkring BArt en nu maar hopen dat ik wordt toegelaten. Ook heb ik contact gezocht met Textielkunst Nu en In februari mag ik kennismaken komen maken met de leden. Ik hoop dat ik in de groep pas en dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen. In ieder geval uitdagingen genoeg en lukt het allemaal niet dan komt er vast wel weer wat anders op mijn weg. 
Ook ben ik met mijn lief naar het textielmuseum in Tilburg geweest. Vorig jaar zijn wij met QS13 op een zaterdag geweest, maar als  je de mogelijkheden hebt is het echt een aanrader om door de week te gaan. Het textiellab is dan vol in bedrijf en het is zo leuk om juist dat te zien en de medewerkers zijn zo toegankelijk en vinden het leuk om over het bijzondere werk wat zij verrichten te vertellen. Meesterlijk wat daar gemaakt wordt in opdracht van topontwerpers en textielkunstenaars
Ook voor mijn technische ingestelde lief was het super interessant.
In het bijzonder ging ik voor de tentoonstelling  Fiber Futures, kunst uit Japan. Zaterdag is het mijn beurt om bij QS13 een presentatie te verzorgen, vandaar.
Ook dit is een aanrader, wat een prachtige kunstwerken. Het heeft veel indruk op mij gemaakt en als ik dicht bij Tilburg woonde ging ik zeker nog  een paar keer de tentoonstelling bezoeken. De tentoonstelling is tot 7 februari nog te bewonderen. 
De komende weken ga ik met Groningen aan de slag. In gedachten ben ik er constant meer bezig, maar nu moet ik echt mijn gedachten omzetten in DADEN.
6 opmerkingen:

 1. Hopelijk vind je aansluiting bij een groep die je helemaal ligt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannende tijden voor jou, succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een prachtige expositie , ik ga zeker ook nog een keer. Succes met je werk voor Groningen, ik zit er hetzelfde mee , in mijn hoofd is hij klaar, maar nu nog aan de slag!
  Succes en hopelijk wordt je toegelaten bij Bart en textielkunst Nu. Maar volgens mij pas je daar uitstekend bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jo, ook namens mij succes gewenst met je werk voor Groningen. Je hebt me enthousiast gemaakt voor de tentoonstelling in Tilburg. En last but not least: Wat heb je de opdracht van Cherilyn prachtig verwerkt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige tentoonstelling heb je gezien in Tilburg. Dankjewel dat je ons ook liet meegenieten. Heel veel succes met je aanmeldingen. Volgens mij gaat dat zeker lukken met jouw mooie werk en natuurlijk ook succes met je werk voor Groningen. Ik hoop dat het ons lukt om daar heen te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij ga je helemaal passen in Textielkunst Nu, Ik verheug me op onze ontmoeting

  BeantwoordenVerwijderen