dinsdag 15 september 2015

Een week vol met (QUILT) feestjes.


Wat was het een fantastische week.
Prachtig weer, dus nog eenmaal grashamsteren. 
Lekker in de tuin werken en op woensdag en donderdag naar de ATT in Deventer.

Op Woensdag de opening, mijn lief zou met mij mee gaan, maar vanwege het grashamster project zat het er niet in, werk gaat voor het liefje.


Daarom alleen naar Deventer, de auto geparkeerd aan de overkant van de IJssel en met het pontje naar de stad. Het pontje vind ik sowieso speciaal.
Van afstand zie je de Grote of Lebuinuskerk waardoor ik gelijk in feeststemming ben.

Uiteraard eerst een lekkere cappucino in het restaurant op de hoek en dan naar de kerk met direct een enorme verassing. De quilthoes op de Fiat 500, daar wil je toch zo in wegrijden.


Bij binnenkomst  de e-ticket inruilen voor het polsbandje en met de catalogus in de handen de quilts bewonderen. Traditionele quilts, hedendaags en eigentijdse quilts,  artquilts, thema quilts en vrije quilts, allemaal prachtige quilts met heel veel liefde gemaakt.(hersen)Spinsels en (gedachten)Kronkels
Voor het archief op de foto met mijn quilt.

En wat heb ik inmiddels in de quiltwereld veel mensen leren kennen.  Allemaal leuke vrouwen en mannen. Het was dus ook vooral heel veel gezellig bijpraten.

Ik heb de textielagenda gekocht. Er staat een minifoto in van mijn quilt Noardeleech en dat is toch ook een feestje.
De synagoge met allemaal prachtige Dear Jane quilts was het bewonderen meer dan waard en de Bergkerk met werk van de groep Collerminds was voor mij de slagroom op het toetje.


Donderdag alles nog eens overgedaan met mijn Quiltgroepje. Voor de 2e keer zie je toch weer meer en natuurlijk was het bovenal een gezellig schoolreisje. Met de trein, koffie met gebak en een heerlijke lunch.


Verder allemaal feestjes zoals oppassen,  de verjaardag van Carlijn en zondag de verjaardag van Izze.
Bovendien was het zondag dubbel feest met een bijeenkomst van onze vriendengroep, bij ons thuis.
Zie voor meer hierover op Landleven en Jo


De komende week staat vooral in het teken van mijn thema Quilt "Berkelland-Paardenland", maar daarover de volgende keer meer.
4 opmerkingen:

 1. Het was inderdaad één groot feest , om al dat moois te kunnen zien! En ja ik zag ook de foto in de agenda van je quiltje . Leuk om daar ook in te staan toch?
  Vooral ook leuk, om je eindelijk eens in het echt te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is weer afkicken en oppakken van nieuwe uitdagingen. Zie je vrijdag weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi verslag Jo. Wat leuk dat er een foto van jouw quilt in de agenda staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk toch om terug te kunnen kijken op zo'n gezellige week. Gefeliciteerd met je foto in de agenda. Ook een mooie foto van jou met je quilt op de tentoonstelling. Nu weer lekker bezig met iets nieuws?

  BeantwoordenVerwijderen