dinsdag 23 juni 2015

Quilten Speciaal vakantie en nog meer nieuwtjes

Vorige week heb ik mij breakdown Printing lap gespoeld. Het resultaat? Interessante tekening, maar wat te flauw van kleur. Geen probleem, ik vind het een lap waar ik wat mee kan.


Ook heb ik nog pasta over, dus zodra er een gelegenheid is ga ik voor de herkansing. Aart heeft nog wat tips gegeven, dus dat moet lukken.

Het aftellen is nu begonnen, nog een kleine zes weken werken en dan begint een oneindig lang verlof. Ik ben reuze benieuw hoe ik met al die vrije tijd om ga springen. Wordt het lummelen of wordt het een explosie van creativiteit? Ik hoop natuurlijk op het laatste. 

Voorlopig nog projecten genoeg en deze zomer ga hierover op mijn  blog schrijven. Met het eerste projectje ben ik begonnen, eindelijk heb ik "Sammie, kijk omhoog" ingekleurd.  Nu nog glazuren en dan is het eerste van de vele afgerond. 


Inmiddels hebben wij ook vakantie van QS13. Zaterdag was de laatste les van het eerste jaar. 
Mijn opdracht was goed uitgevoerd en het merendeel van de collega cursisten waren er wel enthousiast over. Als tip kreeg ik mee om in het middenstuk wat kleur toe te voegen voor meer diepte en spanning. Dat ga ik doen. 


Ik heb het gevoel dat ik dit jaar enorm gegroeid ben, maar ik weet ook dat er nog een lange weg is te gaan. 

Na een fantastische lesdag hebben wij het jaar afgesloten met een door ons zelf gefabriceerd etentje. Iedereen had iets lekkers meegenomen. Leuk om nu ook eens op een andere manier met elkaar in contact te komen. Toch kwamen wij uiteindelijk steeds weer bij onze passie terecht en waren wij plannen aan het maken voor na de opleiding. Voorlopig is het nog lang niet zo ver, hoewel het eerste jaar is voorbij gevlogen.


4 opmerkingen:

 1. Een bijzonder jaar voor je, met bijzonder goede werken!
  Nu even pas op de plaats, en nieuwe energie en inspiratie opdoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Energie voor het volgend seizoen is hard nodig na zo'n groeizaam jaar. Volgend seizoen maar weer verder groeien, Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig werkstuk als afsluiter van dit eerste jaar. Neem je nog een keer mee ?
  en geniet van je vrije tijd, eigen tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie maken er op alle manieren een feestje van, fijn dat je er zo van geniet, te zien in je werk!

  BeantwoordenVerwijderen