woensdag 1 juli 2015

Quilt lapjes?

Bij het zien van deze foto's denken jullie natuurlijk direct aan een nieuw quiltproject. Nou, niets is minder waar.
Het afgelopen weekend een dagje geshopt. Eerst naar Enter, twee zomer pantalons gescoord voor mijn lief en na een lekkere lunch door naar Lochem. 

Bij Intratuin een diepte investering gedaan voor een nieuw vliegengordijn  Nu maar hopen dat deze wel werkt en een paar jaar meegaat. 


In ieder geval geeft het mij inspiratie voor een quilt en dat is de investering al meer dan waard. 

Vervolgens naar Zutphen en bij de beeldhouwwinkel prachtige glazuren gekocht. Vandaar die prachtig kleurtjes op de foto en bij Purdey twee jurken en een  pantalon in de uitverkoop, helemaal blij. 


Zondag ons nog in de drukte bij Obelink gestort. Resultaat: voor mijn lief die fan is van korte broeken drie stuks gekocht en één korte broek en badpak voor mijzelf. 
Twee dagen winkelen was leuk, maar  voorlopig kan ik geen winkel meer zien. Tijdens mijn quiltvakantie heb ik dus blijkbaar tijd voor andere dingen en mijn conclusie is: quilten is een goedkope hobby (doordenkertje).

Nog even een foto hoe ik vandaag achter mijn bureau zat. De schoenen stand-by voor het snelle aanschieten bij onverwachts bezoek.Vanavond tijdens mijn dagelijkse wandeling deze foto gemaakt om 22.00 uur. Nog volop licht en gelijktijdig volle maan. Mooi. 
1 opmerking: