donderdag 11 juni 2015

Krakende hersens


Mocht je de afgelopen weken iets in de verte hebben horen kraken, de kans is groot dat je mijn hersens hebt gehoord. Zaterdag 23 mei was het weer QS13 lesdag. De dag stond in het teken van Ruimtebeleving door het gebruik van licht. Het doel van de praktijkles was om met behulp van het maken van een kijkdoos de lagen van een quilt uit elkaar te trekken om het licht binnen te laten. Voortbordurend op de 1e les waar de hoefijzers mijn inspiratie waren, heb ik in de kijkdoos een compositie van hoefijzers gemaakt. 


Leuk om te doen, maar de vervolg huiswerk opdracht, een ruimtelijk werk van 3 lagen maken, waarbij iedere laag invloed heeft op het totaal beeld, brengt een heel denk proces opgang. Gelukkig ben ik er na ruim een week denken uit, maar dan het idee omzetten in daden, oei dat valt niet mee. Volgende week zaterdag moet het klaar zijn, dus ergens volgende week komt het hele verslag op QS13 en Jo. Ik hou jullie op de hoogte

Morgen een dagje AQGO. 
Als afsluiting van het seizoen een dagje bij Janneke op de camping en breakdown printing onder leiding van Aart. De tassen staan met attributen staan klaar met daarin natuurlijk de zeefdrukramen die wij in april hebben bewerkt. 


O ja, ook op Landleven en Jo staat een nieuw berichtje.

4 opmerkingen:

 1. Ben erg benieuwd naar het vervolg. Zo te zien ben je goed bezig en gaat het weer iets moois opleveren. Veel plezier vandaag bij Janneke. Ik ben in gedachten bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihi ik dacht via Facebook dat je al klaar was, maar je laat ons nog even in spanning. Mijn hersens hebben ook gekraakt maar het levert gelukkig ook iets op. Ik ben heel benieuwd de lappen die je nu hebt bieden veel mogelijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alweer een bijzonder resultaat van een boeiende les!
  Prachtig de hoefijzerafdrukken op de transparante stoffen.
  Spannend om straks je eindresultaat te zien!

  BeantwoordenVerwijderen