maandag 12 januari 2015

Einde kerstreces en een begin van een uitdagend creatief jaar.
Morgenavond moet ik echt heel hard aan de slag voor QS13. Ik heb een begin gemaakt, maar het is nog lang niet klaar. 

Na een paar weken volledige blogstilte ben ik weer online. Zeker niet niets gedaan, druk met boodschappen, koken, bakken, familie en vrienden. Helaas helemaal niets met lapjes gedaan. 

Wel heel erg leuk met mijn lief en twee lieve vrienden naar de Twentse Welle geweest. 
Voor de derde keer heb ik European Art Quilts VIII gezien.  Mijn favoriet is Death in Venezia, misschien niet de mooiste maar wel  een quilt die mij intrigeert. 
Vorige week na twee weken vakantie ook weer begonnen met werken. De toespraak van onze nieuwe directeur biedt perspectief. Hierdoor is het bijna jammer dat ik dit jaar met pensioen ga. 

Vrijdag hadden wij een bijeenkomst met AQGO. Fijn om al onze lieve leden weer te zien. Extra leuk was dat ik dit keer de dag mocht verzorgen. Wij hebben allerlei proefjes gedaan met het smelten van plastics en vervolgens een zoektocht naar het combineren met stof. Het was een hartstikke gezellige dag met verassende resultaten.
 Ik ga mijn werkstuk uitwerken in een quiltje voor de miniquilt tentoonstelling met als thema Holland. Hier alvast een onbewerkt detail. Nieuwsgierig? bezoek de miniquilttentoonstelling. 


Zondag was het schrikken.  Ik las nog even de mail van het textielfestival en oeps  uiterlijk de 15e moet de quilt binnen  zijn voor de 2e selectieronde. Dus doos vouwen, etiket maken, inpakken en mijn lief heel erg lief aankijken om de doos vandaag naar het postkantoor te brengen.
   

Vanavond begint de 2e serie van 10 keramiek lessen. Ik heb er veel zin en ben weer begonnen aan een uitdagend creatief jaar.


7 opmerkingen:

 1. Een leuk verhaal met veel activiteiten, je hebt niet stil gezeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verhaal, het wordt zeker een heel creatief jaar succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mij wordt weleens gevraagd hoeveel uren er in mijn dag zitten, maar deze vraag kan aan jou ook gesteld worden. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt beslist een creatief jaar voor je. Ik ga je werk zeker bekijken, in Leiden, en Vlaardingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben wel benieuwd naar je-doos-vouw-techniek, ik ga altijd op zoek naar een passende doos.... Dat valt dus niet mee in de praktijk!

  BeantwoordenVerwijderen