woensdag 4 juni 2014

Spannend

Het is een beetje stil op mijn blog. Ik weet dat ik deze week bericht ontvang over Quilten Speciaal, of ik mag mee doen of ik hoor helaas niet bij de geselecteerden. Het voelt een beetje als wachten op een reactie op een sollicitatiegesprek. Je hebt je  stinkende best gedaan maar verder kun je er niets meer aan sturen. Het is gewoon dom afwachten en daar ben ik  niet zo goed in. 

Zaterdag zijn wij met  quilt / Groei&Bloei vrienden naar Appeltern geweest. Leuk om mijn quilt en ook de quilt van Liesbeth, Hannie en nog veel meer quilts te zien hangen in een prachtige groene omgeving. Het was een gezellig dagje uit en wij werden in de tuin van onze vrienden nog getrakteerd op een heerlijk etentje. 


Verder vliegt de tijd voorbij met allerlei activiteiten en zorgen om de uiltjes. Bij Liesbeth gaat alles naar wens, maar bij ons zit er nog maar eentje in het nest en twee zwerven ergens op de grond. Hopelijk overleven ze de katten. De zwaluwen doen het gelukkig goed. 
Schoonmoeder is vrijdag 94 jaar geworden, onze schoonzus vierde zondag haar verjaardag en mijn lief was maandag jarig. 


De tijd die overblijft breng ik  in de tuin door, heggen knippen met horten en stoten, gras maaien omdat het niet langer kan wachten en natuurlijk zevenblad onder controle houden. Kijk hiervoor op Landleven en Jo 
7 opmerkingen:

 1. Ik heb je quiltje zien hangen in Appeltern; hij is prachtig. Wat een kleurenexplosie!
  En ik duim ook voor je dat je aangenomen wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie plek voor een fraaie quilt! En mijn duim komt er ook bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend Jo!!! Ik duim ook voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je zo'n leuke dag hebt gehad in Appeltern.
  Sterkte met het afwachten of je bij de geselecteerden hoort en natuurlijk ook nog van harte met alle feestelijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie uiltjes zijn dus al gedeeltelijk uitgevlogen. Onze ervaring is dat het wel goed komt. We hebben meerdere nesten gehad. Vader en moeder bewaken hun kroost goed. Bij ons zijn er ook 2 soms buiten het nest. de anderen zullen gauw volgen
  Appeltern was leuk, vond ik ook. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen