dinsdag 24 juni 2014

Afsluiting seizoen AQGOVorige week vrijdag was de afsluiting van het seizoen.Wij hebben met onze ArtQuiltGroepOost een gezellige dag doorgebracht bij Janneke op haar Camping Beek en Hei 
Het stond helemaal in het teken van een relaxte dag. 
Anne en Margriet waren verantwoordelijk voor het programma. Eerst koffie met extra lang bijpraten en toen een vakantiekaart maken voor een collega AQGOlid. Ik moet er de nog even flink aan knutselen om er iets moois van te maken. Omdat wij vakantie in Friesland gaan houden is mijn thema Friesland: weiland en water. 


Samen hadden wij voor een overheerlijke lunch gezorgd en daarna was er volop tijd voor de show & tell. Dit vergde zoveel tijd dat de wandeling op de camping er jammer genoeg bij in is geschoten. 

Extra leuk was het dat Els Mommers uit Saba onze gast was. Els vertelde boeiend over haar (quilt)leven op Saba en wil je hier meer van weten neem dan eens een kijkje op haar blog Kunamola . 
Bijzonder dat Liesbeth haar bijna gereed afstudeer project van QS12 showde, inclusief het hele verhaal van het proces. 
Het is prachtig, dus kom allemaal naar de ATT in Arnhem, daar is het te bewonderen en natuurlijk nog heel veel meer. 

Het was een fantastische dag en het was heel erg jammer dat MarieJosee en Nienke door omstandigheden niet aanwezig konden zijn. 

3 opmerkingen:

  1. Ook weer zo'n leuk bericht over de afsluiting van het seizoen. Wat gezellig! Natuurlijk ga ik ook naar Arnhem om het werk van de QS groep te zien en ander moois.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ongelooflijk genoten van deze dag. Nogmaals dank voor de uitnodiging.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk toch om met andere samen te komen en te genieten van elkaars werk

    BeantwoordenVerwijderen