dinsdag 7 augustus 2018

Even vakantie

Zussen en Art
Het is alweer even geleden dat de Zusjes & Art expositie is geweest.
Het was een prachtige locatie waar ons werk heel mooi kon worden geëxposeerd.
Het was twee weekenden stralend weer.
Het was twee weekenden stralende zusjes, dat kwam vooral  door de lieve familie die ons van heinde en ver kwam bezoeken, de vele  geïnteresseerde bezoekers die ons werk kwamen bewonderen en natuurlijk de support van onze lieve partners.

Vakantie
Het mooie warme maar o zo droge zomerweer blijf maar aanhouden. Inmiddels draaien wij al een paar weken samen met onze pony's een tropenrooster.
Helaas zet  het vroege opstaan  zich niet om in een verhoging van de productie, met andere woorden ik doe helemaal niets.

4 opmerkingen:

 1. Er is een tijd van werken ,en een tijd van rusten! Na alle fraaie en bijzondere exposities die je organiseerde en intensief aan meedeed, even pas op de plaats, en nieuwe energie opdoen!
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker toch even helemaal niks. Je bent meer dan druk genoeg geweest. Wat fijn dat jullie zussen tentoonstelling zo’n succes was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een hele productieve tijd met alleen maar deadlines (en prachtig werk geleverd) achter de rug. Dan is het goed om even rust te nemen, zeker met dit warme weer. Geniet daar ook maar lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de goede en zeer nuttige informatie. Het is heel interessant, ik hou van alle dingen die je deelt en zie je prachtige creatie. Bedankt voor het delen met iedereen. Ik weet alles over jou. Het is geweldig en het is geweldig.
  เที่ยวเมืองไทยที่ไหนดี

  BeantwoordenVerwijderen