dinsdag 8 augustus 2017

Op een roze quilt wolk

Dit verhaal gaat helemaal over de expositie 'Nederland ontmoet Sauerland' Een expositie van het collectief Diversity Art. Een geweldige ervaring die ik graag wil delen met mijn blog volgers.

Donderdag
Was de dag van op reis naar Sundern, een beetje aan de galerie wennen, alvast de kunst uitpakken, inchecken in het hotel, samen eten en samen in de bar van het hotel kijken naar de  super halve finale waar Nederland wint.
Vrijdag
Na een heerlijk ontbijt is dit de dag van de galerie inrichten en zorgen dat de diversiteit van ons tiental een geheel wordt. Een hele klus, maar het lukt en als beloning weer een gezellige avond.


Zaterdag
In de ochtend nog even de puntjes op de i en wij zijn zeer tevreden.

Na wat start problemen is er zomaar tijd om de omgeving te verkennen.

Aansluitend natuurlijk een gezellige avond met als toegift uitzicht op deze kappel
Zondag
De dag van de opening van de expositie door de mevrouw Joke Pot, wethouder van de gemeente Berkelland met cultuur in de portefuile en Herr J├╝rgen ter Braak, plaatsvervangend Burgemeester van Sundern.
Het is een spetterende afsluiting van 4 prachtige dagen.
Sauerland tot ziens. Onze kunst moet nu even op eigen kracht verder, maar zondag 3 september zijn wij er weer. Joost van Oostrum en Ralph Brodel, de burgemeesters van Berkelland en Sundern gaan om 14.00 uur met elkaar is gesprek over 'Kultur kennt keine Grenzen'.

Tot slot op maandag nog een artikel in de plaatselijke krant.


7 opmerkingen:

 1. Wat geweldig Jo! Hier mag je met recht super trots op zijn. Ik zou er wel een kijkje willen nemen, wel ver voor ons, maar wie weet komt er nog een gelegenheid?
  In elk geval wens ik jullie allen heel veel succes en veel publiek !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie ervaring is deze kunst uitwisseling. Sicces.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super Jo, zelfs over de grens kunnen de mensen nu kennis maken met jouw mooie werk! En wat een leuk initiatief zo'n samenwerking. Heel veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi verslag van een bijzonder creatief project zo samen met de Duitse buren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige ervaring en uitwisseling Jo, je werk verdient deze aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je genoten en zo terecht. Wat mag je hier trots op zijn! Je bent een ambassadeur voor de textiele kunst! Geweldig Jo.

  BeantwoordenVerwijderen