dinsdag 4 juli 2017

Alweer bezig met 2018

Terwijl er nog veel werk moet worden verricht voor de zomer tentoonstelling in Duitsland met de groep  Diversity en voor Kijk op Kunst in oktober komt ook 2018 alweer in beeld.

Diversity
De zomertentoonstelling moet nog beginnen, maar Diversity is alweer op zoek naar een tentoonstellingsruimte voor 2018. 
In dit kader hebben wij de tentoonstelling Spiel Räume in Bocholt bezocht. De hal H2 in de voormalige textielfabriek Herding is een uitdagende ruimte die het uiterste van onze creativiteit zal vragen. Kunnen en willen wij die uitdaging aangaan? Tijdens de expositie in Sundern gaan wij er uitgebreid over discussiëren en brainstormen. 
In ieder geval ben ik diep onder de indruk van het gebouw.
Art Quilt Groep Oost
En dan was er nog een gezellige bijeenkomst met AQGO bij mij thuis. Er was naast het vergaderen ook nog even tijd om zeepjes te vilten. Een onschuldige bezigheid, maar wel leuk.

Touw project
Eindelijk ben ik bezig met mijn touw project. Het roesten is super goed gelukt en ik ben tevreden over de kleur. Mijn lief heeft een mooie rondbreinaald gemaakt voor mij.  Natuurlijk zijn ze ook te koop, maar ik ben bang dat de draad niet sterk genoeg is, vandaar dit degelijk stukje vakwerk. Ik weet nog niet zeker of het wordt wat ik voor ogen heb, maar het is in ieder geval leuk om het uit te proberen.

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad een zeer bijzondere locatie!Ook de kunst die er nu hangt is super zo te zien. Gezellig om met de groep te vilten, hoeft niet altijd zo spectaculair te zijn toch?
    En je touw project ziet er al goed uit.Succes met alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. succes met alles en vergeet geen vakantie te nemen!

    BeantwoordenVerwijderen