dinsdag 14 april 2015

Mijn huiswerk is klaar, op naar les zeven van QS13

De laatste weken ben ik heel erg bezig geweest met mijn huiswerk opdracht voor QS 13. Ik ben klaar voor zaterdag, inclusief het verslag en de blogpagina. Voor het hele verslag van de opdracht kijk even op de pagina Quilten Speciaal 13 en Jo . Vorige week vrijdag  een geweldige bjeenkomst van ArtQuiltGroepOost (AQGO).
Onze Aart gaf een workshop Breakdownprinting. 

Wij hebben de pasta gemaakt en de zeefdrukramen gevuld. 

Gelukkig was het prachtig weer, waardoor wij buiten konden lunchen, maar nog belangrijker de zeefdrukramen konden ook in de zon drogen. 
De volgende dag was het nog mooi weer en dus heb ik mijn drie ramen nog maar even extra laten drogen.
Nu staan ze ingepakt te wachten tot juni. Dan komt het vervolg en gaan wij de stof bedrukken. 

Het was een relaxte dag en wij hebben weer allemaal leuke plannen gemaakt voor de AQGO bijeenkomsten voor na de zomer.Mijn quiltje van de minitentoonstelling kwam ook per post weer terug uit Vlaardingen. Het quiltje heeft een hele reis gemaakt en ik ben altijd blij als het pakketje weer thuis wordt bezorgd. Overigens is de vrees voor niets, de verzorging van het geheel door het Quiltersgilde is super.Met mijn project voor de ATT wil het maar niet lukken. Eerst was het doorstikken een probleem en nu ik een eind op weg ben vind ik het niet mooi. De stof en het stiksel doet afbreuk aan het geheel. Ik heb nu zwart vilt in bestelling en ik hoop dat het daardoor wel mooi wordt.  Al met al kom ik steeds meer in tijdnood. Maar goed, ik geef nog niet op!


4 opmerkingen:

 1. Leuk, zo'n workshop breakdownprinten. Ook mijn favoriete techniek! Ik vraag me af of de ramen niet te droog worden als ze zo lang staan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook bij mij wil het niet erg lukken, met de Kronkels! En de deadline nadert met rasse schreden! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idd een leuk werkje dat breakdown printen! En wat ziet je QS-werkstuk er goed uit. Bij mij wil het allemaal niet zo vlotten. Tot zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alles is een leerproces.en je kan van een appel meestal geen peer maken sprak zij uit (veel) ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen