maandag 14 april 2014

Een week vol met feestjes

Vorige week was het een week vol tegenstrijdigheden. Naast leuke quilt feestjes,  twee begrafenissen en op het werk liep het ook niet soepeltjes. Toch ook nog een hele leuke high tea ter ere van 30 jaar SKB. 


Zaterdag had ik een workshop Fusing en structuren met plastic bij Marjon Hoftijzer . Samen met quilt collega Gerrie hadden wij een fantastische dag. Allerlei experimenten onder de bezielende leiding van Marjon. Hierdoor is mijn kennis van materialen en mogelijkheden weer breder geworden. Deze zomer ga ik al het geleerde van het afgelopen winterseizoen laten bezinken en toepassingen bedenken. 

Werkstukje van fotosheet, gecombineerd met vilt, gekleurd met transferverf in transparant plastic en gefotografeerd met een achtergrond van voorjaarsgroen. 


Ps kijk ook even op de webpagina van Marjon naar de workshop Pojagi-Patchwork door Silvia Bos op vrijdag 16 of zondag 17 mei. Erg leuk voor een echt "hand"werkje deze zomer in de tuin, caravan of zo.


Maandag was de jaarlijkse show & tell van Marianne van den Ent, mijn juf die mij de liefde voor quilten heeft bijgebracht. Gezellig om alle (oud) collega quilters weer eens te ontmoeten en wat was er veel te zien. Hieronder een kleine willekeurige selectie. Er was zo veel dat ik helaas niet alles kan laten zien. Het weekend was een echt Groei & Bloei weekend. Kijk voor een verslag op Landleven en Jo en geniet van de foto's alle high tea heerlijkheden. 

1 opmerking:

  1. Wat een leuke oefeningen bij Marjon en wat leuk dat je samen met Gerrie bent geweest. groeten van liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen