zondag 16 februari 2014

Zomaar een berichtje uit Zuid Afrika


Mijn waddenquilt hangt in de kamer, nog lang niet klaar, maar kijken, kijken, kijken hoe nu verder. Gelukkig begint het weer een beetje te borrelen en krijg is weer een idee. 

Vorige week kreeg ik zomaar onderstaand berichtje uit Zuid Afrika
Ek het n kommentaar van jou gesien op die blok van die gilde oor Tyvek. Kan jy my asb raad gee oor na watter tipe winkel kan ek gaan om dit te koop? Op die oomblik weet niemand in Suid Afrika waarvan ek praat nie.  Baie dankie byvoorbaat. MARTHIE
Ik reageerde als volgt
Beste Marthie,
Leuk om uit Suid Afrika een mail te ontvangen.
Tyvek kopen wij in Nederland bij onderstaande webwinkel.
Het is een betrouwbare site en zij willen het vast wel opsturen naar Suid Afrika.
http://www.stoftotverven.nl/epages/61972077.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/61972077/Categories
Ook zijn er overals te koop in tyvek, deze overals  kunnen jullie in Suid Afrika vast wel ergens kopen, maar het is natuurlijk duurder.
Succes en ik hoop dat het lukt. Tyvek is heel erg leuk om mee te werken.
Hartelijke groet,
Jo
Waarna ik van Marthie de volgende mail kreeg
Jo baie dankie vir die inligting. Ek het aan die winkel n epos gestuur maar hulle het nog nie geantwoord nie. Ek het ook op hulle site gekyk en hulle pos nie na Suid Afrika toe nie.
Baie dankie weereens vir jou moeite.
 Groete
MARTHIE
Kaapstad
Wie kan Marthie verder helpen?, klik hier voor haar mailadres

En voor wie het nog niet opgevallen is, de sneeuwklokjes staan nu volop in bloei en ook een enkel madeliefje bloeit in het weiland, kijk even op landleven en Jo voor meer foto's.

Natuurlijk heb ik ook de Muffins volgens recept van Liesbeth (AQGO) gebakken, 20 stuks. Dat is voor mijzelf en mijn lief iets te veel van het goede. Gelukkig is er een diepvries.

1 opmerking:

  1. En hoe waren de muffins om met het laatste in huis te vallen. Leuk dat je waddenquilt hangt. Alleen is die in het echt mooier dan op deze foto, meer diepte. Maar misschien heb ik het mis. groeten van liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen