zondag 9 februari 2014

Cadeautjes

Het was een week vol cadeautjes. 
Het begon op woensdag met alweer de 4e les voorstudies bij Marjon Hoftijzer Mijn opdracht werd positief beoordeeld en ik kreeg goede tips voor de afwerking. Ook mijn mede cursisten hadden mooie werkstukken gemaakt  en de les was weer zeer de moeite. Overigens is de hele cursus zeer de moeite.
Het quiltje stuur ik naar de miniquilt tentoonstelling van het quiltersgilde in Tilburg. De gevolgen van de gasexploitatie in Groningen is de inspiratie (aarde, bodem, bodemschatten, exploiteren, exploitatie, grens, grenzen, grenzeloos = "grenzeloze exploitatie") . 
Ik heb een alleraardigst contact gehad met  Marleen Wijn, contactpersoon vanuit het bestuur, over het formaat en het opsturen. Geweldig hoe het quiltersgilde oplossingsgericht meedenkt. Toen ik woensdagavond thuis kwam was het  doosje met stempeltjes gearriveerd. Het kistje is een pronkstukje met allemaal letters en cijfers en het werkt na wat oefenen ook nog. Een hele leuke site 
Post Papier en zo 
met veel hebbedingetjes.

Ook heb ik een site ontdekt waar je allerlei soorten
Schmetz naaimachine naalden 
kunt bestellen. De levering is zeer snel, de volgende dag ontvang je het pakje en de verzendkosten vallen heel erg mee. 


Vrijdag was het een dagje AQGO. Dit keer hadden wij Wil Fritsma als gastdocent. Wij hebben een kunstwerkje gemaakt in een transparant frame. Natuurlijk is het nog lang niet af, maar op termijn zien jullie het eindresultaat en ik kan nu alvast vertellen dat het heel erg mooi wordt. 
Het was een bijzondere gezellige dag met heel veel lekkers, dit keer door Liesbeth verzorgd. De techniek is heel erg leuk om te leren en overal op toepasbaar. Kijk eens op de website van Wil Fritsma voor een overzicht van haar werk en haar workshops. Extra leuk is het dat wij een gezamenlijke vriendin hebben. Mijn vriendin  Bea heb ik in Groningen leren kennen en Wil en Bea wonen in Dordrecht. Toevallig en bijzonder.1 opmerking:

  1. Ik wens je nog zo'n topweek! Gelukkig was ik een dagje onderdeel van jouw topweek :-)!

    BeantwoordenVerwijderen