maandag 20 januari 2014

Verffeestje en nog meer

Vrijdag was het verffeestje van onze twee Berkellandse quiltgroepen. Helaas waren wij niet voltallig, maar het was wel heel erg gezellig en er zijn heel veel lapjes geverfd. De locatie en de gastvrouw waren uniek en verder heeft iedereen op eigenwijze een super bijdrage geleverd in de vorm van taart, hartige taart, soep, broodjes, boerenkoolstamppot, zuurkoolschotel, toetje en eigengemaakte likeur. Kortom een hele lange gezellige dag met allerlei heerlijkheden.
 Ik heb maar twee lapjes geverfd voor de opdracht van de cursus voorstudies. Door tijdgebrek geen goede voorbereiding, zomaar wat gedaan en het resultaat is waardeloos. Deze week nog maar even een nieuwe poging wagen. 
Zaterdagavond nog wat proefjes gedaan met medium, ook voor de opdracht. Ik weet nu hoe ik het net van de wortelen voor de pony's kan toepassen in de opdracht. 

Zaterdag een dag in het hout, goed om de snoeppartij van het verffeestje weg te werken. Zondag  een familiedag in Friesland, een achterneefje werd gedoopt. Zie hiervoor op landleven en Jo.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten