zondag 13 oktober 2013

Veel te braaf

Vrijdag een dagje AQGO. Het was fijn om iedereen weer te zien en jammer dat 2 leden niet aanwezig konden zijn. Gelukkig zie ik ze weer in november. Een leuke workshop, verzorgd door Annemiek.
Mijn resultaat is nog veel te braaf en ik ga proberen er nog iets spectaculairs van te maken, ik hou jullie op de hoogte.

Het thema reizen nam de hele middag in beslag en al met al werd het een latertje. Niet erg, maar het is dan wel een stuk drukker op de A1.
Mijn middenstuk van de quilt, de ondergaande zon op het Wad wordt wel iets, maar ik zit nu even vast. Vanavond dus maar een tv avondje, wie weet heb ik morgenavond weer inspiratie.


De zaterdag stond in het teken van de planten ruilbeurs van Groei & Bloei en de Military in Boekelo. Hieronder een paar sfeer foto's 
Vandaag stond in het teken van even helemaal niets. Ik werd vanmorgen om 6.10 uur wakker van de hakselaar en de trekkers met aanhangwagen die het maïs vervoeren. Ik heb mij heerlijk omgedraaid en geslapen tot 9.30 uur.

1 opmerking:

  1. Fijn om even wat te lezen over vrijdag. Boekelo lijkt me ook geweldig. Jammer dat het niet zulk mooi weer was. groeten van liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen