maandag 2 september 2013

Daar ben ik weer....

Hallo, ik ben er weer na een maand 
volledige "blog stilte" 


Een heerlijke vakantie gehad op het water en vervolgens thuis nog genoten van  het fantastische weer.

Naast het schilderen van de buitenboel ook lapjes geverfd.
Allerlei proefjes gemaakt om wat meer inzicht te krijgen in bepaalde        methodieken.


Het uitgangspunt was de ondergaande zon en water!

Nu heb ik allemaal leuke lapjes en moet ik serieus na gaan denken over mijn thema reizen en wie weet kan ik het combineren met het thema land en water, UITDAGING!

Vanavond de kaarten uitgeprint voor de Algemene tentoonstelling. Vrijdag ga ik naar de opening en zaterdag met mijn zussen en zwagers nogmaals een dagje Alkmaar. Wellicht een beetje te veel van het goede maar misschien is het hangen op een tentoonstelling een eenmalige gebeurtenis in mijn leven en dat wil ik natuurlijk uitbuiten.

Het weer naar het werk gaan was vandaag behoorlijk wennen. Daarom  een sfeer foto om het vakantiegevoel nog even vast te houden.
Naast alle Art plannen ga ik met de hand een huisjes quilt maken. Gewoon voor de gezelligheid. Iedere dag een huisje zal niet lukken maar iedere week een huisje moet lukken.2 opmerkingen:

  1. Leuk Annemiek en ik gaan ook vrijdag naar de tentoonstelling zien we je vast wel. Gaan je mooie quilt bewonderen. groeten van liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Margriet en ik gaan a.s. vrijdag ook, leuk iedereen weer te zien! Fijn dat je weer terug gekeerd bent in 'blogland', jou verfperikelen worden node gemist en ik denk dat je nog wel een keer op de ATT komt te hangen.
    http://quiltaart.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen