zondag 24 september 2017

Happy met Happy Seal

HAPPY SEAL gebaseerd op het project HAPPY SEAL, for a healthy Sea is klaar.
(zie voor een uitleg het  blog verhaal van 8 september)

dit is het uitgangspunt, een verzameling van in zee gevonden oude visnetten 


dit is het resultaat
achterkant
voorkant


De volgende uitdaging is om dit thema nog verder uit te diepen. Kijken of dat gaat lukken.

Weekend bezigheden
Maar voordat ik hiermee aan de slag ga was er nog even tijd voor een heerlijk lang weekendje op het water. Met het prachtige weer een mooie afsluiting van het vaarseizoen.

Wel was er zaterdag een kleine onderbreking voor een overleg met de bloggers van het textielplatform in het Coda museum. Naast het serieuze was er ook tijd voor gezelligheid en natuurlijk tijd voor de prachtige tentoonstelling Paper Art, nog te zien tot 29 oktober.

2 opmerkingen:

 1. Dat wordt zeker een uitdaging, om voort te borduren op een thema!
  Heerlijke vaartocht, het weer was ook perfect.
  En ja , Paper Art wil ik ook nooit missen, was geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo Jo ... Ik kijk 'even' op het blog. Ik ben met jou begonnen want na gisteren was ik nieuwsgierig naar "Happy Seal".
  Toen ik de 1e foto zag, dacht ik dat die enorme berg jouw werkstuk was. Ik schrok er wel een beetje van! ;) Maar jou kennende kun je van alles verwachten.
  Het uiteindelijke werk is ook fors zo te zien. Je hebt het op een gegeven ogenblik aan een ladder hangen. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het er in werkelijkheid uit ziet! Maar ja ...
  Knap dat je dat touw een kleur hebt kunnen geven. En mooi die organza erbij. Het geeft i.i.g. mooi de sfeer weer van die enorme berg afval. Nu maar hopen dat het in de zee van lieverlee minder wordt. Want dat is super belangrijk

  BeantwoordenVerwijderen