donderdag 7 mei 2015

Vakantie in Lochuizen

Twee weken vrij en ik ga in deze vakantie veel  doen.
Het eerste op het lijstje is klaar, de thema quilt voor de ATT is ingestuurd, alvast een detail foto. 


Ik heb er nog heel hard aan gewerkt en er waren nogal wat tegenslagen. Gelukkig had ik hulp en ben ik nu wel tevreden over het resultaat. 

Helemaal af is ie nog niet, deze zomer moet ik er nog ongeveer 200 kraaltjes opnaaien. Je ziet ze bijna niet, maar het maakt de overloop van de kleuren naar het zwart wel vloeiender.  
Natuurlijk wil ik ook met mijn opdracht voor QS13 aan de gang. De zevende les was ook weer een super leuke les.  Over twee weken zal ik op de pagina QS13 en Jo hierover meer vertellen. 


Nu ben ik aan het nadenken over een expositie van 10 jaar kunstkring BArt, zal ik een quilt insturen ja of nee. Het onderwerp "Zo zie ik Berkelland" is aansprekend.  Nadeel is dat ik er dan deze zomer aan moet werken en buiten zit ook zo aan mij te trekken. Nog even over dubben. 

Volgende week begint het textielfestival in Leiden. Ik ga met mijn lief en twee quiltvriendinnen Leiden een dagje onveilig maken en zal uitgebreid verslag doen op mijn blog, 

Op de pagina Landleven en Jo staan al mijn andere activiteiten die ik deze vakantie ga ondernemen. 
Kortom, de vakantie is te kort, of heb ik te veel plannen???

3 opmerkingen:

  1. Hoop op je verslag over Leiden, kan niet gaan kijken , ben in het buitenland.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi detail. Ben nu uiteraard erg benieuwd naar het geheel. Wat een leuke foto van je poes! Wie weet kom ik je ergens tegen in Leiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig detail, wat ben ik benieuwd straks in Deventer! Wat een dotje je poes. Ot ziens in Leiden?

    BeantwoordenVerwijderen