zondag 23 november 2014

Tipi's zijn verzend klaar


De stoffen die ik vorige week had bedrukt bij AQGO zijn onbruikbaar. Ik heb acrylverf van de action gebruikt en dat had ik niet moeten doen. Mijn naaimachine weigert op de acrylverf één steek  te naaien. Echt verkeerde zuinigheid en een goede leer!  


Dus vrijdagavond nieuwe gemaakt via de methode experiment 1 van Wil Fritsma. De sterrenhemel is mijn inspiratie (vind ik toepasselijk bij een tipi) en zowel de voorkant als de achterkant zijn bruikbaar. Deze week gaan ze richting Rose-Anne. 

Mijn huiswerk voor Quilten Speciaal is klaar. Op de pagina Quilten Speciaal 13 en Jo zijn mijn resultaten de komende twee jaar te volgen. Op deze pagina staat een beschrijving van de opdracht. Aanstaande zaterdag hebben wij weer een lesdag en krijg ik feedback. Ook die ga ik op deze pagina vermelden. 
Van twee "oud" studie vriendinnen ontving ik dit krantenknipsel;. Zij zijn naar de quilt tentoonstelling voor de draad ermee - quilts anno nu in Bellingwoude geweest en waren erg enthousiast. Hartstikke lief dat zij mij er op attenderen en natuurlijk staat deze tentoonstelling op mijn verlanglijstje, maar of het ervan komt? Gelukkig zie op diverse blogs hele  mooie foto's voorbijkomen en zo kan ik er toch nog een beetje van meegenieten.

Verder een rustige zondag. Moedertje van 94 was vandaag bij ons op bezoek, een aangepast tempo dus. 

2 opmerkingen:

  1. Wat is dit een bijzonder en mooi werkstuk geworden, echt klasse! Hier zul je veel complimenten voor krijgen!
    En leuk de tipipunten. Was het niet mogelijk om de " mislukte" punten met de hand wat te quilten? Zo zonde om weg te gooien?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van je gelliplaatlapjes. Maar deze zijn heel vrolijk en kleurrijk geworden.Je werk voor QS zie ik graag volgende bijeenkomst in het echt. Ziet er prachtig uit.
    groeten van liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen