vrijdag 25 juli 2014

Het lijkt op Kaffe FassetMijn pluktuintje staat eindelijk in volle bloei, tijd om mooie boeketten te maken. Dit is een ultiem geluksmoment en het resultaat doet mij denken aan de stoffen van Kaffe Fasset. 

Vorige week donderdag heb ik mijn quilt voor de ATT naar Rita Dijkstra gebracht. Wij zijn er allerhartelijkst ontvangen, het voelde door de Facebook contacten bijna alsof je elkaar al jaren kent. Natuurlijk Rita haar prachtige quilts bewondert en wij raakten niet uitgepraat over alle facetten van het quilten. Ik kreeg een stapeltje prachtige boekenleggers mee als reclame materiaal voor de ATT. ik ga ze op mijn werk uitdelen, tenslotte ligt Winterswijk niet zo ver van Arnhem. 
Verder pruimenjam gemaakt met dank aan buurvrouw haar pruimenboom. 


Ook heb ik mij gewaagd aan het glazuren van onze klei objecten. Dat is nog hartstikke moeilijk en het is goed dat wij komend winterseizoen een cursus gaan volgen. 


 
Op 30 juli is de boerderijen fietstocht. Een jaarlijks terugkerend evenement met veel deelnemers. Het is een coproductie van GLTO en Vrouwen van Nu. Zaterdag hebben de vrijwilligers de route op de fiets gecontroleerd. Het is ook dit jaar weer een aanrader. Starten kan tussen 10.00 - 12.00 uur bij de molen van Neede.

Een collega nam afscheid, ze gaat met pensioen.
Nu ben ik de oudste binnen ons FB en dus de volgende.

Ook was mijn zusje jarig, het was weer een gezellige familie bijeenkomst.


Fijn dat wij voor de vakantie nog een keer konden gras hamsteren. 

Tussendoor doe ik af en toe s'avonds laat nog iets aan mijn AQGO opdracht, maar vooral is het genieten van het mooie weer en de tuin. 


2 opmerkingen:

  1. Prachtig de kleuren van je boeket! En fijn dat je quilt al is ingeleverd. Ik kan pas in de week van 11 aug. terecht. Er gaat niets boven eigengemaakte jam!
    Succes met je quilt !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het boeket is helemaal ikke. Zou geweldig passen bij mij thuis, prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen