maandag 18 november 2013

en ik heb toch even veel te vertellen

Het weekend stond bol van belevenissen.
Als eerste vrijdag een dagje AQGO.
Door omstandigheden waren er dit keer maar acht leden aanwezig. Anne had een kerstworkshop voorbereid. Erg leuk, maar mijn werkje is een mislukking en ik ga opnieuw beginnen. Het was helemaal mijn eigen schuld. Doordat ik geen fliesofix meer had (alles op door de Wadquilt en de bestelling was nog niet binnen) heb ik spuitlijm gebruikt en dit niet goed op laten drogen. Resultaat, lijm aan de naald en daardoor knapte constant de draad. Deze wijsheid is niet van mijzelf hoor. Janneke, ons technisch expert wist de verklaring voor mijn geklungel.
Zaterdag heb ik een workshop "Kleine composities met nieuwe materialen" bij Marjon Hoftijzer gevolgd. Dit was één groot feest. Werken met puff en vilt, puff en lutrador, fototransfer, agelina en zo ging het maar door.
Op een bijzonder prettige  manier kregen wij les. Wij konden zelf met deze materialen oefenen en kregen ondertussen nog allemaal tips van Marjon. Deze workshop is echt een aanrader. Hier alvast enkele foto's. De komende week ga ik er iets moois van maken. Het eindresultaat krijgen jullie nog te zien.


Zondag hebben wij traditiegetrouw Sinterklaas naar het schooltje in Markvelde gebracht. Zaterdag was het pony "poets en was" dag. Normaal is dit mijn taak, maar nu heeft mijn lief het gedaan. Voor een uitgebreider verslag kijk ook even onder de tab Landleven en Jo.

2 opmerkingen:

  1. Wordt jij ook zo gelukkig van 2 dagen quilten?
    Mijn quilt energie stroomt weer (té) hard na Beekbergen en Arnhem!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk hé, weer nieuwe dingen leren!
    http://quiltaart.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen