dinsdag 16 juli 2013

Verffeest!

Eindelijk mijn verslag van het verffeest op vrijdag 12 juli.
Om 10 uur arriveerden de vrouwen en begonnen wij met koffie en een heerlijk aardbeien taart, gemaakt door Terry.

Na de koffie een uitleg over het verven en vervolgens de voorbereidende werkzaamheden,zoals  het afwegen van de verfpoeder, het  mengen met de benodigde hoeveelheid water en alles klaarzetten op de eigen werkplek. Voor de liefhebben zie de instructie via deze link.

Toen was het alweer tijd voor een lunch verzorgd door Gerrie, Jeanette en Wilma. Christien had kersen bij zich en naast de karnemelk en melk was er ook tijd voor het eerste glaasje rosé.

Daarna begon het "echte werk", het verven van de fat quarters.
Leuk, om te zien hoe iedereen bezig was en probeerde geen fouten te maken. Het was bij tijd en wijle doodstil en dat wil wat zeggen voor onze groep.Na afloop gingen wij eten bij Anne thuis. Anne had heerlijk voor ons gekookt en Christien zorgde voor het nagerecht.

Het was een "gouden dag" waarop iedereen met veel plezier op terug kijkt.Voor mij zelf had ik het idee om zaterdag en zondag mooie pastel series te gaan verven. Het werd wel verven, geen stofjes maar de stallen.
Het zijn nu weer bijna "koninklijke stallen" voor onze toppers. Want toppers zijn het, zaterdag hebben ze in de M dressuur uitstekend gepresteerd.


Natuurlijk was er na afloop tijd voor een glaasje rosé.

Het aanstaande weekend krijgen wij vrijdag gasten aan tafel en zijn wij zaterdag met onze vrienden groep in Dordrecht bij Bea. Zondag wil ik dan echt gaan verven, dat moet lukken, toch?1 opmerking:

  1. Dat ziet er gezellig uit, hoop dat de verflappen goed uit de verf zijn gekomen ;-)
    http://quiltaart.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen